Blamiblog

El TC recuperarà les CTs?

Posted in Avatars socials by blami on 28 Juliol 2010

Avui els parlamentaris han fet alguna cosa de profit.

I no em refereixo a la llei de vegueries que, tenint en comptes com funcionen, penso que només servirà per pagar un nombre major de polítics i buròcrates per fer el mateix: pràcticament res més que construir frases punyents per llençar-se entre ells.

Em refereixo a l’abolició de les Corrides de Toros (CT) Sí, aquella senya d’identitat nacional que consisteix en fer sortir un brau a una plaça rodona i anar-lo picant amb armes blanques (això sí, amb molt de arte i valor) fins que l’animal agonitza i el mataor és aplaudit com un heroi.

Sempre he considerat els seguidors d’aquesta activitat (i compte que tinc familiars i amics molt estimats que els agrada) com uns sàdics reprimits que gaudeixen amb el patiment aliè. Tot em recorda als espectacles del circ romà llençant cristians a les feres. Així que ja pots imaginar que per a mi és un bon dia.

Però si fins i tot el PSC ha donat llibertat als seus parlamentaris per votar el que vulguin! Llibertat de vot dins l’alineació política! On s’és vist això? Si continuem així, ja no podrem exigir que deixin un únic parlamentari per partit amb un vot de pes relatiu al de la seva formació…

En tot cas, fins el gener del 2012 encara hi ha temps. El Pepé ja ha avisat que això ho ha de decidir el TC (Tribunal Constitucional) Què és això de que una colla de mindundis regionals pretenguin jugar amb una de les senyes que ens fan als espanyols més espanyols.

I clar, el TC finalment podrà fer que el Parlamentet de Catalunya s’empassi la seva decisió (bé, no seria la primera vegada o mira l’Estatutet)

Però mentrestant jo m’ho vull creure que visc a un país una mica més civilitzat…

I també estic content, perquè no dir-ho, ja que ara serà (encara) més divertit veure els debats anticatalanistes de l’ Intereconomia què avui li han tocat el logo!

Simple minds enjoy simple thingsFuture Wars.

Anuncis

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. cerratis said, on 28 Juliol 2010 at 22:11

  A mi particularmente no me gustan los toros, pero he leido que si se prohiben los catalanes, entre los que me incluyo, tendremos que pagar 300 millones de euros en indemnizaciones!!!!

  No sé si la cifra es exagerada o no, pero si nos va a costar ese dineral, por qué no se va ahogando los toros subiendo sus impuestos directos año tras año como se hace con el tabaco y que no lo paguemos los de siempre?

  Lo digo sin acritud, pero hay algún político que piense en las consecuencias que pueden tener sus decisiones? Yo sinceramente lo veo una publicidad partididsta pre elecciones sumamente cara

 2. blami said, on 28 Juliol 2010 at 23:44

  Tienes razón. Ningún político mira más allá de las próximas elecciones.
  De todas formas, me parece que pedir una indemnización por parte de los empresarios taurinos es muy fuerte. Estoy convencido de que hay muchos casos similares en los que la legislación cambia y provoca dificultades o incluso el cierre de negocios. Dudo mucho, por ejemplo, que las fábricas se atreviesen a pedir indemnizaciones cuando la ley les obligó a tratar sus residuos.
  Y encima, seguro que han estado recibiendo subvenciones por actividad de “interés público”
  A ver como se resuelve

 3. cerratis said, on 29 Juliol 2010 at 0:22

  Por lo visto el empresario que gestiona la Monumental tiene un contrato por 99 años, por lo que será uno de los primeros en pedir la indemnización 😦

  • blami said, on 29 Juliol 2010 at 13:21

   Qué fuerte! Supongo que tiene pensado vivir mucho esa persona… o tiene muchos churumbeles a los que arreglar el futuro.
   ¿Y se sabe cuando firmó el contrato?
   De todas formas, siempre puede usar el espacio para celebrar conciertos (yo creo recordar haber estado en alguno) y otros eventos.
   Yo propondría empezar con el espectáculo “corridas de políticos juzgados corruptos … a gorrazos”


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: