Blamiblog

La lliga de futbol es podria aturar!

Posted in Avatars socials by blami on 5 Novembre 2009

Sembla ser que no els ha agradat gaire als clubs de futbol l’amenaça d’haver de pagar més impostos pels seus chupi-players.

Quan vaig sentir la notícia, el primer que em va venir al cap va ser: buah! quin negoci. Més impostos per a omplir més les Sacas del Estado per que arribi el polític corrupte de torn i se l’embutxaqui.

Però després vaig sentir l’amenaça. Si apliquen aquesta mesura, podrien aturar la lliga! I compte, que aquí sí! que això ja no és tan poca cosa.

T’imagines? la lliga aturada. Cap notícia més de futbol omplint més del 40% del temps/espai de qualsevol mitjà no especialitzat. Cap petardo perquè guanya o perd no-sé-quí. Deixar de pagar per retransmissions esportives d’interès “general”. Gent del carrer amb necessitat de pensar en alguna cosa que no sigui una pilota tocant una xarxa o els guants d’algú… Ens estaríem acostant al Paradís

Per favor, senyors i senyores polítics, i crido especialment als més corruptes, feu el favor de posar els impostos a aquests jugadors de manera equitativa. Què dic equitativa? pugeu-los al 90%! Penseu la de pasta disponible que en podeu fer! I a més, serà un ben col·lectiu! Qui us podrà acusar ara que no hi penseu en el poble? Vinga! Valor!

Anuncis

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. cerratis said, on 6 Novembre 2009 at 16:11

    Apoyo la moción!!! 🙂


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: