Blamiblog

Com estàs usant el teu temps?

Posted in Avatars d'amics by blami on 31 Juliol 2009

Els teus pares i fills, la teva parella, els teus amics… i per descomptat, tu mateixa. Tot de gent important. Els pots donar coses que els distreguin i que, potser, fins i tot valoren i els hi va bé d’una manera o altra.

Però el que en realitat necessiten és rebre el teu temps.

Compte! No val estar-te amb ells al telèfon, al parc de jocs, a taula, davant d’unes canyes o de la tele… si en realitat el teu cap està en un altre lloc, donant voltes a no-sé-quin problema amb la feina o amb algú altre. El teu temps de debò, amb tota la teva atenció, amb tot tu.

Present. El teu temps en aquell precís instant. En l’ara d’aquell moment. No el que ja li vas donar. No el que li donaràs no-sé-quan.

I no t’enganyis dient que tindràs aquests bons moments més endavant. No els esperis, bàsicament perquè aquest més endavant no arribarà si no el fas arribar tu, i mai no podrà ser un millor moment que aquest.

I no, el teu temps no és el més valuós que tens. El temps, com els diners, no val res. El que pot valer alguna és allò pel que el facis servir. El més valuós que pots obtenir amb el temps és precisament aquests senzills moments de trobada, conversa, rialles, llàgrimes… amb la gent important.

Optimitza el valor que treus al teu temps. A aquest minúscul, quasi ridícul, interval de temps de que disposes. Des d’ara mateix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: