Blamiblog

En compliment de l’obligació… d’escalfar una cadira

Posted in Avatars socials by blami on 17 Setembre 2008

Aquest matí, al Congreso de los Diputados, Zapatero y Rajoy s’han tornat a tirar els trastos: que si a ver si por una vez dice usted algo positivo, sr. Rajoy, de la industria española para subirles un poco la moral. Que si con la industria española no hay ningún problema, que el problema es usted, es usted. Que si yo no soy un problema para nadie, bueno quizás para usted… bla, bla, bla. En fi, el de sempre. Les picabaralles insubstancials del nivell de parvulari a que ens tenen tan acostumats.

Potser el que no ha estat tan habitual és l’escandalosament pobre audiència que han tingut. De fet, avui era el segon dia que passa. Sospitosament també és el segon dia en que la sessió començava a les 9 de la matinada en comptes de a les 4 de la tarda com s’havia fet sempre i marquen els bons costums i el decor. Tot plegat per intentar conciliar la vida familiar amb la laboral dels pobres señorías. I és clar, que han de fer ells, pobres? doncs evidentment faltar a la feina, no pensaràs que han de matinar? a sobre! i total, per sentir bajanades remastegades.

I jo em pregunto si per a mi, que haig d’entrar a treballar a les 8:30, serà tothom tan considerat i acceptarà que no aparegui a la feina fins que el sol estigui a una posició més altiva que a tals intempestives hores.

Per favor, senyories, un mínim de respecte per les persones que representeu i que us paguem el sou. A més, tant us costa? podeu acabar de fer el sueñecito a les vostres confortables cadires. Si ho heu fet sempre amb la migdiada… aishhhhh!

Anuncis

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. cerratis said, on 17 Setembre 2008 at 19:52

    Si es que son unos incomprendidos… Suerte que el año que viene se les subirá el sueldo entre un 20 y un 30 por cierto como a todos los españolitos de a pie 😀

  2. moi said, on 18 Setembre 2008 at 13:34

    Sí, porque pobrecillos, que tengan el salario base con lo que trabajan y sin subidas… no es justo 😛


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: